Ceremoniespreker Limburg

Wat leuk dat jullie willen trouwen in Limburg! Jullie zijn op zoek naar een persoonlijkere ceremonie die echt om jullie draait of jullie trouwen op een plek of moment waar het niet mogelijk is om met een BABS te trouwen. Ceremonie Limburg bestaat uit 6 ceremoniesprekers die veel ervaring hebben met persoonlijke trouwceremonies. Één van onze ceremoniesprekers is zelfs beëdigd trouwambtenaar in Nederland, beter bekend als BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand). Hierdoor is het dus soms ook mogelijk om jullie burgerlijk huwelijk wel officieel te laten voltrekken.

Maar over het algemeen komen bruidsparen bij ons voor het echte persoonlijke aspect en de mogelijkheid om te kunnen kiezen voor de persoon die jullie als bruidspaar graag willen. Bij de BABS van de gemeente moet je vaak afwachten wie je toegewezen krijgt en of deze ook echt een persoonlijk verhaal over jullie samenstelt.

De bruidsparen die voor een ceremoniespreker kiezen vinden het vaak jammer dat een officiële huwelijksvoltrekking vaak een standaard verhaal is met een persoonlijk tintje. Wanneer jullie dus op zoek zijn naar een mooie, persoonlijke ceremonie zijn jullie hier aan het juiste adres. Uiteraard met een trouwakte, handtekeningen, ringen, ja-woord etc. Indien gewenst vullen we de ceremonie aan met info die wij krijgen van jullie vrienden of familieleden.

Ceremonie Limburg - Trouwen - Bruiloft